Top 4 roblox hackers

Roblox hackers komen steedts vaker voor hierom ga ik jullie vandaag over 5 hackers vertellen wat ze doen of hebben gedaaan.

1. Clickme/Dontclickme/Readmydesc/Readmyprofile

Deze hackers komen steedts vaker voor zodra je een spel bent aan het spelen op roblox krijg je mischien wel 5 vragen van deze jongens/meisjes om je toe te voegen. Ze volgen je ook meteen. Ik zal wel zeggen dat je ze beter niet toevoegd want wie weet wat deze groep allemaal doet. Dit noemen wij Bot Accounts. dat houd in dat je 1 account hebt dat allemaal andere accounts automatisch maakt hij stuurt iedereen die in een spel speelt een vrienden verzoek. Vooral niet toevoegen!

2. JohnDoe

Als jij al lang Roblox speelt ken je deze vast wel. JohnDoe hij hackt je niet zomaar. Als je hem opzoekt en toevoegd is er een kans dat hij je in een spel komt bezoeken. En dan is er veel kans dat hij je hackt. Daarom zal ik hem ook niet toevoegen.

 

3. 1x1x1x1 en C00lkid

Deze twee hackers namen heel roblox over ze zijn nu allebij verbannen. Nou niet allebij…. C00lkid is er nog. Vroeger probeerden ze  Roblox games te hacken en zo lang mogelijk uit te houden.
Natuurlijk is dit illegaal en zijn alle 2 deze jongens voor altijd van de Roblox site verbannen.

4. Thec0mmunity

Deze gast heeft een eigen groep. Hij kan echt mensen hacken en doen het niet vaak.
Hier word gezegt dat heel roblox over een tijdje niet meer bestaat. Ze hebben een heel enge games gemaakt een soort horror. Er word gezegd dat in die groep de aller grootste roblox hackers in zitten. En ze zeggen dat ze terug komen en heel roblox over nemen op een dag. Maar het kan nep zijn. In hun store kan je vrienden kopen. ja je hoorde me goed vrienden kopen. Dit is denk ik nep. Maar daar komen we wel een keer achter.

Dit was het dan weer. Thanks voor alle kijkers en de support en niet vergeten laat je vrienden ook volgen. Dan blijven hun ook op de hoogte. Later!

Plaats een reactie